Share
 • Verkoop 2dehands en nieuwe wagens
  Met PSN-automotive kunnen wij steeds een aanbod van correcte 2dehands wagens aanbieden die ook nog eens voldoen aan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wenst u echter liever een nieuwe wagen, bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Wij werken namelijk samen met verschillende merkdealers en kunnen uw nieuwe wagen bestellen aan de beste prijs.
   
 • Wagen op maat
  Wenst u een wagen te kopen die wij niet in stock hebben dan is dit eveneens geen enkel probleem. Maak ons uw gewenste wagen kenbaar en wij starten onze zoektocht.
   
 • Overname van uw wagen
  Wanneer u bij ons een wagen koopt, wil u natuurlijk uw “oude” voertuig overlaten. Dit is bij ons perfect mogelijk. Wanneer uw “oude” voertuig niet voldoet aan onze voorwaarden of eisen, nemen wij contact op met onze vaste collega handelaars en onderhandelen naar de beste prijs. Tenslotte staan wij voor het desbetreffende bod financieel garant zodanig dat u zorgeloos uw nieuwe wagen in ontvangst kan nemen.
   
 • Aankoop van uw wagen
  Wanneer u om een bepaalde reden uw wagen zou verkopen, kan u deze steeds bij ons aanbieden. Wij bekijken uw voertuig en geven zo snel mogelijk een correcte handelaarsprijs voor uw wagen. U kan uw voertuig ten allen tijde aanbieden via ons online formulier.
   
 • Consignatie
  U wenst uw wagen te verkopen, doch ziet u er tegen op om al de contactnames, bezoeken en testritten te verrichten. Wij nemen de volledige verkoop uit uw handen en zorgen voor een vlotte correcte verkoop. Daar bovenop beschikken wij over een aantal aantrekkelijke troeven om de verkoop te stimuleren. Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
   
 • Aankoop vloot
  U heeft als zaakvoerder van uw bedrijf enkele wagens die afgeschreven zijn. Wanneer u deze één voor één zou proberen verkopen, neemt dit veel tijd van u of uw personeel in beslag. Wij kunnen u de oplossing bieden. Neem contact met ons op, wij komen vervolgens langs en maken een overnameprijs voor uw gehele vloot.
   
 • Import en Export
  Heeft u hulp nodig bij het importeren of exporteren van uw wagen. Wij staan ter uwer beschikking.
   
 • Transport en Takelingen
  Een bestaande samenwerking met een takelbedrijf uit de regio, maakt dat wij ten allen tijde beroep kunnen doen op de vloot van 6 takelwagens voor het takelen of transporteren van uw wagens/wagenpark.  
   
 • Detailing and Tuning
  De meest recente aanwinst binnen PSN Automotive: Of u nu uw ramen wenst te tinten, uw wagen laten wrappen, laten polieren, detailen of optisch verfraaien... Alles is mogelijk. Stuur gerust een mail met welke zaken u wenst te verrichten met uw wagen en wij bezorgen u hiervoor een kostenloze offerte.